22.7.2010

Reenejä, Kaikulaa, Delfiniä...

Täs on ny kulunu hitusen aikaa siitä, ku oon viimeks kirjottanu. Mutta yksinkertasesti ei oo tapahtunu mitään. ;O

Mutta mulla on tosi orpo olo, ku meiltä vietii sohva ja mikro... Siis ollaan ostettu uudet, mutta niitä ei näy mailla eikä halmeilla. Mikro tulee siis isoveljen mukana, sitten kun se tulee tänne.. ;D Sohva ostettiin Ikeasta, joten Itellan pitäs tuoda se tänään tai huomenna. :)
Viikonloppuna ois lähtö sit Kaikulaa. Niille, jotka ei viel tiedä mikä se on. Se on meiän seuran mökki Nokian Tottijärvellä.
 Se sijaitsee niinku siel alhaalla järven rannas, mut sit ku sinne mennää ni ajetaan autot semmosen kallion päälle, siel ylhäällä on myös se koriskenttä, jossa me reenataan. Sit joutuu aina kapuaan sen kallion ylös ja alas... :D


No mut, sit siel on tosi hyvä laituri. Mut ulkohuussi...!! Ette haluu tietää, montako kertaa kävin vessas viime kerralla... Siel ei myöskään oo suihkua vaan semmoset jokkut vesitynnyrit ym. Me yövytään semmosessa yhessä isossa huoneessa, plus siin on se ruokailupöytä. Että semmosta. No mut on se ihan jees mennä sinne pariks päiväks, päästä irtautuun. Ja viel nyt kun menee eri joukkueen kans ku viimeks, ni tulee oleen erilaista :)



Suttasin nyt varmuude vuoks kaikkie feissit, jos joku ei haluu näyttää kuvaansa täs...

Noi kuvat siis edelliselt Kaikula-reissulta ;)
Delfin-turnaus kans tulossa elokuun alussa, mutta siitä sitten lisää myöhemmin.

Lähen täst kohta reeneihi.
Niijjoo, jos joku ei viel tienny, ni se koripallokenttähän on uudistettu, kolmosenkaarta siirretty kauemmas ja vähä muitaki viivoja. No kai siihen tottuu :D

Now Playing:
P.Diddy ft. Dirty Money: Angels (sosääd biisi :'/ )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia asialliseen sävyyn, kiitos. :) / Proper comments are welcome, thank you. :)