10.7.2010

That City Just Makes Me Feel

Guuuuddd Deeeeii !
9.07.2010
Stadissa oli taas tosi mahtavaa ft. Salla , kaikkee kivaa tapahtu ja ostoskassikin oli suht iso :D
Lähettiin siis 9.07 Inter City-junalla, joka oli 10.52 Helsingis. Sieltä mentiin suoraan metroasemalle. Ja huom! Se oli mun EKA kerta metrossa. En siis IKINÄ oo ennen menny metrolla ja se oli pelottavaa :D

 Lippu oli "huimat" 1 euro :D!

Mentiin siis metrolla Itäkeskukseen. Siellä käytiin vähän joka kaupassa, mutta löyty ihan mukavasti kaikkee. Laitan kuvat tohon loppuun. Sitten joskus neljän aikaan menin Forumiin, sieltä löyty mm. farkut Vero Modan alennusmyynneistä.
Kiertelin siellä ympäriinsä ja lopuks kävin syömässä Steakhousessa. Se on hyvä paikka, jos on kiire ja haluu syödä nopeesti ja suht halvalla. Lehtipihvi se pienin ja keskikokonen juoma on yhteensä 15,50. Parhaimmillaan se ruoka tulee 7 minsassa. Mutta maksimissaan 13 min. Tai ainaski mulle on aina tullu tolla välillä.
Sen jälkeen ostaan lippuja takasin Tampereelle. Tultiin Inter City-junalla, joka lähti 19.06, Tampereella se oli joskus klo 20.52. Siitä Rautatieasemalta viel bussilla kotiin.

Metro oli oranssi xD

Itäkeskus



Itiksen sisäpihast

Reissufrendi :)

Se oli hieno :)

Tuol oli paljo ihmisii ottamas aurinkoo ja satuin just kääntään katseen sinne, ni yks mies pissatti poikaansa. Järkyttävää katsottavaa :D!

Tähän loppuun nää ostokset :)

Farkut, Vero Moda, 39,95, 20€
Aivan ihanat farkut ja vielä noin halvat ! Myös Onlyssa oli huikeet alennukset -80% kaikki alennetut tuotteet ! Sovitin sielläkin yksiä farkkuja, jotka ois maksanu vaan 10€, mutta ne ei ollu sopivat.

Höntsyt, Stadium, 34,90€

Vyö, Seppälä, 9,95€
Aurinkolasit, Aurinko, 7,50€

Memories-sivu tästä Helsinkireissusta...
...Ja toinen sivu.

Siinäpä se tiivistettynä :)

Thanks For Reading!

Now Playing:
Jamie Foxx ft. Justin Timberlake & T.I.: Winner
Travis McCoy ft. Bruno Mars: Billionaire
Karl Wolf ft. Culture: Africa

4 kommenttia:

  1. ahhh nyt tuli sellane "pakko pääst stadii right now"-fiilis ! :D jaja hohoo eka kerta metros, voi pikkusta muthei oisitte menny vaa pummil ja sit jos ois tullu tarkistaja ni hypänny poijjes :Dd

    VastaaPoista
  2. No emmä viittiny :D Se oli kummiski vaa ege ;D Pelottava oranje-metro :D

    VastaaPoista
  3. mun mummu asuu ihan ton itikse lähel oon käyny sie tyylii 100 kertaa:D! ja niimpä oisit menny pummil metroo ei sie ikinä käy ees tarkistajia;)

    VastaaPoista

Kommenttia asialliseen sävyyn, kiitos. :) / Proper comments are welcome, thank you. :)