21.10.2010

My Room

Hallo!
Elikkäs tänään on ollu tosi rentoo ja ei mitää kiirettä. Käytiin äiten kanssa Ikeassa ja löysin sieltä aivan ihanan taulun, joka oli kuvattu Lontoossa. Se oli muuten mustavalkonen, mutta keskellä oli punanen kakskerroksinen bussi (red doubledecker bus). Mutta se taulu itsessään oli ihan sairaan iso! Semmone 10000 x 1000, melkei ois viäny puolet mun seinästä :D Mut se oli aiiiiiiva ihanaaa<3
Mutta en sitä sit saanu, joten ostin vähän pienemmän taulun Anttilast alennuksesta, joka oli myöskin ihan kiva. Mutta mielummin oisin ottanu ton Lontoo-taulun :(
Paris
Huomasin vast, että toi on niinku postikortti. Siin lukee paksul tos, että: "After 5 days, return to BOX 288, Westboro, Mass."
Ja sitten aiheeseen, joka liittyy myös sisustamiseen. Oli tänään nii paljon aikaa nii kuvasin mun huoneen ja aattelin esitellä sen. Ja kuvat ei oo laadukkaita, koska otin niit vasta illalla ja oli niin vähän valoo...
 My Winnings.
Paljo on kertyny kaikkee mun "lyhyen" korisuran aikana, ja on tossa jotain koulujevälisistäki.
Toi vasemmanpuoleinen pokaali on TaNMKYst saatu "kehittynein pelaaja" ja sit toi oikeenpuolimmainen on RaPyst saatu "joukkueen treenaaja".

 Ja tässä on mun koko huone. Ihan tommonen normikokonen ja sit tota sänkyy vastapäätä on 4 vaatekaappii.

 En lue Harry Pottereit vaik niit onkin tossa hyllyssä :D Ja siel on Raksuki päässy kuvaan :)

 Mun kirjahylly on täynnä kaikkee, siis aivan kaikkee! Ja tykkäsin erityisesti noista lokeroista, kun ostettiin toi.

 Peruspöytä, ei kyl usein oo noin siisti, mut kaippa mä vähän sitä siivosin kuvauskelposeks :) Ja uusin Demi + iPod + Nokia.

Hihihhi mun oli pakko ottaa tää tähän, oon tehny tän kassakaapin joskus ala-asteella kutosella tai vitosella. Muistan kun en saanu millää tota värii kohdallee ja noist sivuist tuli liia jouluset brrrrr!
No kuitenki nii ei toi lukitusjuttu toimi enää, ku siitä katkes sellaset piuhat, mut toi o muute vaa tunnearvollisesti tosi tärkee. Ja tollanen "yöpöytä".

 Tää on tältä päivältä, oli niin hieno, että pakko oli ottaa kuva! Ihanan tollane punane, ois varmaa ollu hiano ottaa kuva tost iha juurelt mis toi laskee :)

Ja täs on vuoden 2010 ensilumet meiän takapihalla. Tuli jotenki tosi talvinen olo yhtäkkiä :D
Huomenna ois luvassa sitte vähä leipomista jajajaja selllaaaastaaa, ku Salla tulee meille tosi pitkän matkan (tosta naapurista :D). Joten sellaisia sitten ja huomenna varmaan päivittelen siitä taas tänne, kun on tota taukoo vähän ollu.
:Jjassu !

p.S. mitä mielt uudest blogin nimest? Propsit Miksul sen keksimisest :) !

p.p.S onko mitään blogiin postaustoiveita?

4 kommenttia:

Kommenttia asialliseen sävyyn, kiitos. :) / Proper comments are welcome, thank you. :)