14.8.2011

It's just another lonely Sunday.

Anteeeeeeks, en oo kerinny yhtää kirjottaa blogii, koska nyt toi kouluki tässä... Ja nyt ku on noit kaikkii koulujuttuja nii paljo, ni on noi postaukset jääny vähä vähiin... Päätinki, että teen ton huone-postaukse vasta sitte ku toi meiä remontti on valmis, koska tääl on kaikki nyt aika sekasi. :D Voisin sit toteuttaa noita muita, kun kerkiin kunnolla kirjottaan. Ens viikoloppuna on Blockfest, että niistä tulee varmaa ens sunnuntaina postausta. Ja nii. Koulu on alkanu iha hyvi, mut ei parhaalla mahdollisella tavalla. Mutta ei voi mitäään, huomenna on uus päivä. :)

Soooorrryyyyy, I've been so busy, so I haven't had the time to write, 'cause now I have school, too... And now, because I have so much of those school-things so much, I haven't write so much... I've decided, that I'll write that room-posting when our renovation is over, 'cause it's kinda messy in here. :D I could do those other postings, when I have the time. Next weekend is Blockfest, so I'll probably write of that next sunday. And yeah. School has started pretty well, but it could've started better. But naaaah no can do, tomorrow is a new day. :)

AFRO !


Now Playing:
Hurts: Sunday
T-Pain ft. Joey Galaxy: Booty Wurk (One Cheek At A Time)
Laze & Royal: Like A Pistol

2 kommenttia:

  1. heeelmi afro, millä sait tollasen ? :D

    VastaaPoista
  2. Äiti teki sellaset pikkuletit :D Ei semmoset mikkä mul oli yks päivä, vaan sellaset jokka ei mee niiku päätä myöten. Katotaa jos sais maanantaiks viel paremma ;);)

    VastaaPoista

Kommenttia asialliseen sävyyn, kiitos. :) / Proper comments are welcome, thank you. :)