30.6.2010

Calm Wind + Cupcakes!

Ja nyt mulla on ihana tunne. Tuuli puhaltaa ikkunasta ja on lämmin. <3

Asiaaan, oikeestaa mulla ei ees ollu mitää asiaa, mitää tärkeetä :D
No mut voin varmaankin julkasta tässä ton yhen reseptin, jonka bongasin Demistä. Ja sinne Demiin tän oli lähettäny nimimerkillä Suklaajuoppo.


Valkosuklaa-mustikkamuffinssit

Aineet:

3 dl juoksevaa margariinia tai 150 g voita sulatettuna
2 dl sokeria
3 munaa
2 tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria
4½ dl vehnäjauhoja
2 dl maitoa
150 g valkosuklaata
3 dl mustikoita

1. Vaahdota sokeri ja rasva. Lisää joukkoon munat ja vatkaa.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää jauhoseos taikinaan ja vatkaa.(tarvitaan jo vähän habaa ;D)
3. Murskaa valkosuklaa pieniksi lohkoiksi, lisää ne ja maito taikinaan.
4. Kääntele lopuksi mustikat varovasti joukkoon.
5. Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista uunissa keskitasolla 200 asteessa, noin 15 min.

Kuorrutus

Aineet:

150 g pehmeää voita
150 g tomusokeria
muutamia mustikoita
2-3 tl vettä

1. Vatkaa voi ja tomusokeri sähkövatkaimella pehmeäksi vaahdoksi.
2. Lisää joukkoon murskatut mustikat antamaan väriä.
3. Lisää joukkoon 2-3 teelusikallista vettä. Vatkaa seos tasaiseksi.
4. Levitä kuorrute JÄÄHTYNEIDEN muffinssejen päälle. Lisää halutessasi päälle myös nonparelleja. (Jäähdytä muffinssit kunnolla, koska muuten kuorrute sulaa ja siitä ei tule sitten mitään ;D!)


















Kuorrutusta. Nams ! Varo, ettet jää koukkuun :D




































Valmiit muffinssit !

Noista tuli siis tosi hyviä, varsinki kun ne ei ollu just uunista tulleita, niin se valkosuklaakin maistu enemmän siinä.

EHDOTTOMASTI SUOSITTELEN

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia asialliseen sävyyn, kiitos. :) / Proper comments are welcome, thank you. :)