3.9.2011

But the boo's from the crowd can become so loud.

I'mma keep it cool, and I'mma do me
It is what it is and that's how it's gon' be
Until I get there
Until I get there
And yeah I got flaws, I know I'm not perfect
But all ups and downs, will soon be worth it
When I get there
When I get there

Lupe Fiasco: Till I Get There

Aivan mahtava biisi ! Oon kuunnellu ny vaan tätä koko päivän, kunnon tällane piristysbiisi. Oikeesti, aamul olin iha väsyny ja säääd ja kaikkeee. Sit menin dösää, laitoin kuulokkeet korville ja laitoin tän soimaa, ni kyl alko silmät aukee ja mieli piristyy ! Ja viel ku toi biisi ei oo mitää sellasta jou gangsta shit joujou eikä myöskää mitää radiomassamusiikkii, vaan sellane, jota pystyy laulaakin !
Oon myös innostunu ettii töitä, tai no oon ny kattellu kaikkii paikkoi, joihin saattasin ehkä pienellä todennäkösyydellä päästä. Esim just joku Hese ja tällaset. Ensin kyl hoidan ton TETin pois alta, sen jälkeen hygieniapassin ja sitte töitä etsimään ! Voi olla, että tää mun motivaatio katoo pohjalukemiin, jos joudun monesta paikkaa hakee ja mistää ei tuu vastausta... No, mutta ainaki nyt on kyl intoo lähtee hakee paikkaa, koska raha ois nyt tarpeen...

Absolutely great song ! I've been listening to this all day. Really good cheer up-song. Really, in the morning I was so tired and sad and allll. Then I went to bus, put my earphones on and put this to play, my eyes started to open and my mind cheered up, too ! And that song isn't just some yo gangsta yoyo and neither just radioshit. You can sing to that, too !
I'm excited to look for job, I mean, I've been lookin all these possible places, where I could maybe get. E.x. Hesburger and all these. First I'll get that TET done, then hygieniapass and then I'll go look for a job ! It might be, that my motivation will disappear, if I have to look from many places and I don't get answers from anywhere... Well, now I have the enthusiasm to that, because money is needed...



Mun on pakko mainostaa mun "cafe lattee", TEIN IHA ITE. Ja siitä tuli jopa hyväää ! Iha tavallista vahvaa Kultakatriinaa ja kiehuvaa maitoo tossa on... Ja päällä nougatmousseee, mut silti iha sika hyvää ! Ilman tota moussejuttuuki. :) Kokeilkaa ! Ite laitoin pohjalle sillee 2/5 kahvii ja loput sitä kiehuvaa maitoo.

I have to advertise my "cafe latte", I MADE IT ALL BY MYSELF. And it became good ! Just regular strong coffee and boiling milk... And on top nougat-mousse, but still so good ! Without that mousse-thing, too. :) Try it ! I put to the bottom 2/5 coffee and milk to the top.



Ja te mietitte, miks mulla ei oo poikaystävää... :D

And you wonder, why I don't have a boyfriend... :D



Oon kattellu järkkäreitä, mutta en tiiä viel ostanko. Ja mun käsittääkseni ne objektiivitki maksaa aika paljo sit... Canon vai Nikon ? Näitä kysymyksii on ny noussu, ja mun pitää harkita oikeesti, että kannattaako ostaa vai ei. On sen verran kallis sijotus. :D
Kavereillaki on vaan Canoneita, mutta oon kuullu, että Nikonit ois helpompii ja pienikokosempii, kevyempii. Mutta en tiiä, pitää vielä tehä taustatyötä !

I've been watching systemcameras, but I'm not sure will I buy one. And those objectives cost alot... Canon or Nikon? I have alot of these questions and I have to think hard, is it worth buying. It is kinda expensive investment. :D
My friends have just Canons, but I've heard, that Nikons are easier and smaller, lighter. But I don't know, I have to do more research !

If you are afraid, the fear that you gon' change some
All you gotta do is just remember where you came from.

:Jjassu !

8 kommenttia:

  1. mul canon mut sanon silti nikon :D en kestä tota mun omaa kameraa !!!!

    VastaaPoista
  2. canon on parempi!:) sanon kokemuksella

    VastaaPoista
  3. jos ostat esim canon 1000d niin siin on objektiivi ihan valmiina tai sillee:) ja maksaa jonkun alle 400e

    VastaaPoista
  4. Okeeeei nää mielipiteet on vähä jakautunu :D
    Anonyymi2: oon kuullu että toi 1000d ei oo kauhee hyvä blogikuvauksee...? :o
    Ja perustelkaa, miks Nikon? Ja lisää ehdotuksia vaan tulee ! :)

    VastaaPoista
  5. no 1000d on hyvä alottelijan kamera ja sillä saa hyviä kun kun oppii ja osaa;)

    VastaaPoista
  6. mul on aina ollu canon (450d ja sitte 500d) ja oon kyl tosi tyytyväinen niihi ja varmaan melkein kaikkii canonin kameroita voi ostaa sillee, et voi valita haluuko ostaa pelkän rungon vai sillee et on runko ja objektiivi samassa (tulee varmaa halvemmaks jos ostaa ne samas) suosittelisin ehkä sitä 450d (1000dkin on oikeesti ihan hyvä, kyl ne on kaikki, ei se oo niin kiinni rungosta vaan kuvaajasta!:)) se on tosi hyvä runko sillai et se käy sekä alottelijalle että sitte vaikka ammattilaiselleki sinänsä, ja sillee että sit vaikka kehittyisit sikana nii ei tartte missää vaihees miettii et "hitsi ku olis parempi kamera". ostaa vaan sitte jonkun paremman objektiivin vaik ku haluu vaihteluu ja sillai=)

    http://myvisualshit.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. Anonyymi: Okei, kiitti ! Oonkin miettiny noita kahta ja sit paria Nikonia, mut pitää viel harkita. :)

    VastaaPoista

Kommenttia asialliseen sävyyn, kiitos. :) / Proper comments are welcome, thank you. :)